Interesantu padomu apkopojums, ceram, ka kāds noderās arī Jums. :-)

Lai dārzeņi saglabātu maksimāli daudz vitamīnu, tos cepjot, eļļu nevajadzētu žēlot.

Lai omlete sanāktu tumīga(pufīga?),uz katrām divām olām jāpievieno ēdamkaroti ledaina ūdens, kārtīgi jāsaputo.

 Ja no ķiploka izloba serdīti, un ēd bez tās, smaka būs stipri mazāka.

Lai vinegrets iznāktu glītāks, vajag pirms tā sajaukšanas jau sagrieztajām bietēm pievienot eļļu un samaisīt tās vienas pašas. Tikai tad pievienot pārējās sastāvdaļas.

Lai pankūkas būtu vieglāk apgriezt tās cepot, jāpievieno dažas karotes eļļas mīklai.

 Lai viegli un glīti sagrieztu svaigu, mīkstu maizi, nazi nepieciešams uzkarsēt.

Dārzeņu salātiem var piesķirt pikantumu un asumu, pirms tā pasniegšanas ierīvējot salātutrauku ar ķiploku.

Lai sīpols salātos nebūtu rūgts un ass, un būtu kraukšķīgs, to pēc tā sagriezšanas nepieciešams apliet ar verdošu ūdeni.

 Ja siers ir apkaltis, to iespējams atgriezt "pie dzīvības": nepieciešams to uz pusstundu ievietot pienā.

 Lai rīsi sanāktu irdeni, tos jāber jau verdošā ūdenī, labāk ir ņemt garo šķirņu rīsus.

 

Vairāk interesantu virtuves viltību aif.ru/food

 

 

 

Copyright © 2015. All Rights Reserved.